Kopi Dua

Coffee Picked by Hand

06 - 17 230 945

Specialty Coffee, picked by hand, hand geplukt, voor de horeca

Achter de schermen

U bent op de site van Jason Megens en Martine Groeneveld. Na jarenlange ervaring in de horeca en de uitgebreide reizen naar de verschillende eilanden van Indonesië is de interesse voor koffie al lang geleden aangewakkerd. Het is simpel begonnen door met elkaar te discussiëren over de kwaliteit van de koffie welke wij samen in verschillende gelegenheden bij toeval dronken. Na verschillende proeverijen in Indonesië zijn wij steeds meer gaan lezen en praten over koffie. Wij werden hierdoor ook kritischer wanneer wij ergens koffie gingen 'proeven'. Onze bevindingen 'posten' wij dan onmiddellijk op onze speciaal hiervoor aangemaakte FB pagina om zo eenieder onze mening hierover te delen.  Steeds vaker spraken wij barista's  om hun mening te horen en tips en advies te vragen. Zo zijn wij al snel dieper gedoken in de wereld van  'Slow Coffee', branding van de bonen, soorten bonen, smaken, afkomst, etc. 

Zo is uiteindelijk het idee ontstaan om uit de top 100 van beste restaurants in Nederland er dertig uit te zoeken om deze te voorzien van vijf exclusieve koffies uit Indonesië. Dit omdat wij zelf overtuigd zijn dat koffie drinken een beleving is en dat er veel meer is dan 'een bakkie doen'. De juiste koffie, op de goede manier gezet, zal een perfecte afsluiter zijn van een meergangen menu. Momenteel zijn we hard op weg om deze doelstelling te halen. 

Onze kracht zit in onze persoonlijke aanpak, zowel naar de plantage als naar onze afnemers en we merkten al snel dat ook zij dat erg op prijs stellen. We halen zelf, we leveren zelf af bij onze afnemers. Korte lijnen om zo flexibel te blijven en zo te kunnen voldoen aan de hoge kwaliteit die onze afnemers graag zien.


 

KvK nummer 57265879
BTW nummer 852508189B01
Jason Megens | 06 17 230 945 | Jason@kopi-dua.nl
Martine Groeneveld | 06 40 031 119 | Martine@kopi-dua.nl